Servis i remont klima uređaja Autoservis Zebra Knjaževac

 

-Auto klime, servis i punjenje !!! NAJ POVOLJNIJE !!!! *U SERVIS PODRAZUMEVAMO* -Vakuumiranje instalacije, čime se otklanja vlaga iz sistema. -Sipanje UV tečnosti radi pronalaska curenja instalacije -i punjenje freona R134a tačno u gram.

-AUTO KLIME su sastavni deo opreme na novim tipovima automobila.
Svaki klima uređaj je potrebno održavati i time znatno produžiti radni vek.
Redovnim održavanjem auto klime omogućava se ispravan rad, što podrazumeva pre svega čist i svež vazduh u kabini, otklanjanje neprijatnih mirisa, nikotina i bakterija.

Preporučuje se kontrola uređaja jednom godišnje.
Proizvođači motornih vozila (a i auto klima), preopručuju zamenu polen filtera na svakom servisu od 10.000 km. Neprijatan miris iz klime znači da je potreban temeljan tretman čišćenja specijalnim sredstvima. Kvalitet vazduha kao najbitniji faktor za one koji borave u kolima zavisi od kvaliteta i čistoće filtera u unutrašnjoj jedinici klima uređaja.
Vlažna, prljava i tamna mesta unutar klima uređaja pogodne su za razmnožavanje bakterija, gljivica i mikroorganizama.

Na žalost, servis uradi mali broj korisnika na vreme, najčešće zbog neznanja kakva je svrha i opasnost.

NE DOZVOLITE DA DOČEKATE VISOKE TEMPERATURE SA NEPROVERENIM ILI ČAK NEISPRAVNIM RASHLADNIM SISTEMOM U VAŠEM VOZILU. SERVISIRAJTE VAŠU KLIMU NA VREME.

Naše višegodisnje iskustvo, specijalizovani kadrovi za rad na polovnim vozilima i vozilima pod garancijom, kvalitetna oprema za dijagnostiku, testiranje i specijalni alati za kontrolu auto klima, garancija su brze i kvalitetne usluge.


Kompletan pregled i dijagnostika stanja sistema,
– Vakumiranje sistema u celosti (vađenje starog freona 90%),
– Punjenje novim freonom R134a + kompresorsko ulje,

Garancija kvaliteta naših usluga su dugogodišnje iskustvo, tačnost, pedantnost.