John Bean je jedna od prvih mašina za reglažu trapa u svetu, zaslužno tome je zauzela i mesto u servisu Zebra, kao najtačnija i najpouzdanija kompjuterski dimenzionisana mašina onog vremena. Nova mašina za reglažu trapa je CORGHI model Exact Linear TILT, italijanske proizvodnje koja je još boljih performansi od predhodne. Svojim tridesetgodišnjim iskustvom u reglaži trapa i kvalitetom, firma Auto Servis Zebra je stekla renome najbolje i najtačnije reglaže trapa, zaslugom gospodina Todorović Milovana, oca vlasnika servisa. Vršimo reglažu trapa putničkih, poluteretnih i teretnih vozila.

Masina za reglazu

Reglaže trapa – benefiti

Centriranje trapa ( Reglaža)  je jedan od najbitnijih stvari za bezbednost na putu. Sprečite neravnomerno habanje guma, obezbedite bolje održanje pravca automobila u tokom vožnje i smanjenu potrošnju goriva.

Kada treba uraditi centriranje  trapa?

Centriranje trapa je poželjno uraditi: kada se promene pneumatici, kada se menjaju delovi sistema oslanjanja,  u slučajevima oštećenja trapa, kada vozilo zanosi ( vuče ) u jednu stranu, kada  primetite neravnomernosti u trošenje pneumatika. Centriranje trapa je poželjno uraditi jednom na 15 000 – 20 000 kilometra.