Tehnički PregledTehnički Pregled

Tehnički pregled vozila je delatnost od opšteg društvenog interesa gledajući iz aspekta bezbednosti prometa na putevima, a ne manje važno – ekologije. Obvezan je za sva motorna i priključna vozila, što je regulisano odredbama Zakona o bezbednosti saobraćaja. Ovde predstavljamo  korake od kojih se sastoji svaki pregled.

1. Prijava vozila, 2.Identifikacija i pregled unutrašnjosti vozila,3. Kontrola kočnica,4. Pregled vozila na kanalu,  5. Pregled kočione tečnosti, 7. Pregled svetala

 

Registracija vozilaRegistracija vozila i šalter Pošte

Nakon tehničkkog pregleda vozila kao i kompletne registracije i osiguranja AMS-a  plaćanje dadžbina možete izvršiti na ugovornom šalteru pošte u samom servisu. Dođite kod nas i završite sve na jednom mestu.  Kao partner AMSS-a u prilici smo da vam ponudimo malo i veliko članstvo u toj organizaciji što obuhvata besplatno šlepanje i popravku vozila članova. Ovde možete da dobijete medjunarodnu vozačku dozvolu kao i medjunarodno ovlašćenje za upravljanje tudjim vozilom što je i u ponudi AMSS-a. Postoji mogućnost odložnog plaćanja čekovima gradjana i administrativnom zabranom na više rata.